Nyhedsbrev
Rygestop

Rygestop

Tilbuddet er gratis for borgere i Albertslund, Vallensbæk, Ishøj, Brøndby, Høje-Taastrup, Glostrup, Hvidovre, Tårnby og Dragør kommune.

Disse kommuner sætter fokus på sundheden.
Derfor tilbydes borgere gratis hjælp til rygestop i samarbejde med ovenstående kommuner. Der er mulighed for tilskud til rygestopprodukter, som kan udleveres fra bl.a. Albertslund apotek.

 

OBS! Pga. situationen med Corona, er der i øjeblikket ingen hold aktiviteter på apoteket. Men der er stadig hjælp at hente, hvis du vil være røgfri. Kontakt os og vi finder en løsning. 

 

Du kan nu blive skrevet op til start på Kom&Kvit efter sommerferien. Kontakt os for at blive skrevet op.....og brug sommeren til at forberede dig på livet som eks-ryger!!

 

Kom&Kvit:

Kom&Kvit er et rygestoptilbud med løbende optag. Det vil sige, at du møder en blanding af andre deltagere, der er godt på vej, er røgfrie eller helt nybegyndere. Rygestoprådgiveren styrer mødet, men det er i høj grad deltagerne, der former det. Her er ingen løftede pegefingre, men til gengæld støtte, humor og samarbejde.

Møderne afholdes ugentlig (pt. tirsdage og onsdage kl. 16) og er af 1 1/2 times varighed. Der afholdes altid en personlig samtale før opstart og her aftales også hvilken dag, der passer dig for de ugentlige møder.

Der er 8 mødegange, men med mulighed for at komme så længe du vil.

Tilmelding er nødvendig. 

Kurserne gennemføres på Albertslund Apotek.

 

Gruppebaseret rygestop (især relevant for firmaer):

Kurset afholdes som 6 mødegange á ca. 2 timer fordelt over ca. 8 uger.

Kontakt os for pris og tilmelding.

 

Spørg gerne hvis du vil vide mere. Tilmeld dig på apoteket, ved at ringe på tlf. 4364 8590 eller maile: albertslund@apoteket.dk

 

 

Dine oplysninger