Nyhedsbrev
Rygestop

Rygestop

NYT - Rygestop i det fri

Nu er det muligt at mødes op til 10 personer udenfor, og derfor tilbyder vi dette nye koncept, Rygestop i det fri.

Første mødegang er tirsdag d. 4. maj kl. 15.30-17.30

Der er i alt 6 mødegange.

Vi mødes i området omkring Albertslund Centeret, og ved tilmelding får du mere præcis information om stedet. Rygestop i det fri er ikke et sid-ned-i-2 timer møde! Vi forsøger at tage højde for at også lettere gangbesværede skal kunne deltage, men fortæl os meget gerne, hvis du har særlige behov i den forbindelse. 

Tilmelding er nødvendig!

Alle vores rygestop tilbud er gratis for borgere i Albertslund, Vallensbæk, Ishøj, Brøndby, Høje-Taastrup, Glostrup, Hvidovre, Tårnby og Dragør kommune.

Disse kommuner sætter fokus på sundheden.
Derfor tilbydes borgere gratis hjælp til rygestop i samarbejde med ovenstående kommuner. Der er mulighed for tilskud til rygestopprodukter, som kan udleveres fra bl.a. Albertslund apotek.

 

 

Kom&Kvit:

Kom&Kvit er et rygestoptilbud med løbende optag. Det vil sige, at du møder en blanding af andre deltagere, der er godt på vej, er røgfrie eller helt nybegyndere. Rygestoprådgiveren styrer mødet, men det er i høj grad deltagerne, der former det. Her er ingen løftede pegefingre, men til gengæld støtte, humor og samarbejde.

Møderne afholdes ugentlig (pt. tirsdage og onsdage kl. 16) og er af 1 1/2 times varighed. Der afholdes altid en personlig samtale før opstart og her aftales også hvilken dag, der passer dig for de ugentlige møder.

Der er 8 mødegange, men med mulighed for at komme så længe du vil.

Tilmelding er nødvendig. 

Kurserne gennemføres på Albertslund Apotek.

 

 

For at overholde retningslinjer i forbindelse med Corona er der færre deltagere på holdene. Det medfører desværre, at der kan være venteliste. 

Som et nyt tiltag, kan du også deltage på vores nye rygestophold - Rygestop i det fri 

Kontakt os for tilmelding. 

Ring 4364 8590

Mail albertslund@apoteket.dk

 

 

Gruppebaseret rygestop (især relevant for firmaer):

Kurset afholdes som 6 mødegange á ca. 2 timer fordelt over ca. 8 uger.

Kontakt os for pris og tilmelding.

 

Spørg gerne hvis du vil vide mere. Tilmeld dig på apoteket, ved at ringe på tlf. 4364 8590 eller maile: albertslund@apoteket.dk

 

 

Dine oplysninger